Facebook Pixel
Imagine Poiana Brasov Silver Mountain Resort Real Estate Investment Romania

Fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, Silver Mountain Resort beneficiaza de o vedere superba catre partiile de schi.

Inconjurat doar de padure, complexul iti ofera atat linistea necesara unei vacante in inima naturii, cat si toate facilitatile specifice unei locuinte confortabile in care te poti relaxa si petrece momente perfecte alaturi de cei dragi.

Incepand cu prima ninsoare, cele 12 partii cu diferite grade de dificultate ale Poienii Brasov, sunt pregatite pentru schi, snowboarding sau plimbari cu sania.

Pe langa sporturile de iarna, in Poiana Brasov te poti destinde practicand ciclism montan, echitatie sau facand drumetii pe traseele marcate. Toate iti vor aduce dinaintea ochilor minunate privelisti montane.

Imagine Poiana Brasov Silver Mountain Resort Real Estate Investment Romania
Imagine Poiana Brasov Silver Mountain Resort Real Estate Investment Romania

Pentru un pachet complet, sa nu uitam de apropierea rezervatiilor naturale uluitoare situate in muntii Bucegi, Piatra Craiului si Tampa, ce fac din Poiana Brasov una dintre cele mai prestigioase si bine conservate zone montane din Europa de Est.

De asemenea, Poiana Brasov ofera acces spre o serie de destinatii populare, ce se afla in imediata proximitate, perfecte pentru a-ti incanta prietenii primiti în locuinta ta de vacanta: Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, satul transilvanean Viscri sau orasul Brasov, pentru zilele in care simti nevoia de atmosfera urbana.

Lasa-te convins de natura de 5 stele si programeaza o vizionare. Te asteptam cu drag!
Acest site este dedicat exclusiv vanzarii apartamentelor. Pentru vizionari si oferte in vederea achizitiei, completati formularul de mai jos.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Silver Mountain Resort Real Estate Investment Romania
Strada Doinasului, Poiana Brasov, Brasov

 
Vanzari apartamente
 
 
 
Inchiriere apartamente in regim hotelier

Disclaimer: BCR este proprietarul apartamentelor nevandute din cadrul Silver Mountain Resort. Toate unitatile din Silver Mountain Resort sunt libere de sarcini, iar achizitia se face direct de la proprietar, prin reprezentantii acestuia sau prin agentiile imobiliare partenere.
Autoritatea pentru protectia consumatorului