Restaurantul este locul perfect pentru clipe memorabile petrecute intr-un ambient select in care staff-ul profesionist iti asigura buna-dispozitie.

Deoarece stim ca natura reprezinta totodata un nucleu al inspiratiei si al conexiunii dintre oameni, cele 2 sali de conferinta echipate profesional sunt gata sa gazduiască nu mai putin de 100 respectiv 30 persoane pentru conferinte sau chiar in scopul unor team-building-uri interactive.

In Centrul SPA poti beneficia de 4 facilitati diferite care impreună iti asigura un set unic de experiente relaxante si revigorante:

- Relaxeaza-te inotand in apele piscinei interioare de langa sala de fitness.

- Admira panorama padurilor intinse si a muntilor din piscina exterioara infinity incalzita care este amplasata perfect, la ultimul etaj al cladirii multifunctionale.

- Atat sauna umeda, cat si cea uscata iti stau la dispozitie pentru zilele in care vei simti nevoia alternarii aburilor de munte cu cei de caldura.

- Poate ca nu esti un entuziast al sporturilor outdoor, dar suntem siguri ca sala de fitness echipata complet iti va mentine atat trupul, cat si mintea sanatoase, asemeni naturii pe care o vei putea admira in timp ce iti practici programul favorit de workout.

Lasa-te convins de natura de 5 stele si programeaza o vizionare.
Te asteptam cu drag!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Strada Doinasului, Poiana Brasov, Brasov

Disclaimer: BCR este proprietarul apartamentelor nevandute din cadrul Silver Mountain Resort. Toate unitatile din Silver Mountain Resort sunt libere de sarcini, iar achizitia se face direct de la proprietar, prin reprezentantii acestuia sau prin agentiile imobiliare partenere.